Nu är det bevisat!

Publicerad 2 november 2021

Efter en avvikelsefri ISO-revision kom dessutom utmärkelsen som årets Gasell för andra året i rad. Det visar att det går att växa med bibehållen hög kvalitet och lönsamhet samtidigt som vi levererar projekt med hög kundnöjdhet.

Detta firar vi med tårta från söder till norr på våra fyra kontor.

Grattis till alla på Processus – ni gör det möjligt. Och tack till er kunder som vill vara HELa (Hållbara, Effektiva och Lönsamma)!


Välkommen Patrik!

Publicerad 29 oktober 2021

Patrik har lång erfarenhet av investeringsprojekt inom Life Science och Olja- och gas där han arbetat både på beställarsidan men framför allt som konsult och projektleverantör. Patrik har en bred teknisk kompetens som väl kompletterar hans erfarenhet av att leda både mindre samt större mer komplexa multidisciplinära projekt.

Patrik kommer att hjälpa oss med utvecklingen av Uppsalakontoret – ett naturligt steg i utvecklingen för Processus för att kunna finnas nära våra viktiga kunder och på bästa sätt fortsätta leverera förstklassiga projektleveranser.


Vi välkomnar Jimmy som ny CIO

Publicerad 27 oktober 2021

Jimmy kommer att arbeta hos oss som CIO och som projektledare inom I&C på vårt kontor i Stockholm.

Jimmy har över 20 års erfarenhet av automationsbranschen, där han större delen har jobbat som projektledare.
Inom automation har han varit verksam i många olika branscher, så som; energi, fastighet, infra och läkemedel.
Senast kommer Jimmy från ett fastighetsbolag, där han var ansvarig för företagets satsning på Smart Buildings och IOT, för deras fastigheter i sju olika länder.
Uppskattade styrkor är hans goda samarbetsförmåga med alla typer av människor och att förstå den tekniska helheten i projekt.


Ny CEO tar över rodret på Processus AB


Publicerad 11 oktober 2021

För 6 år sedan startade Processus sin framgångsresa med tydliga mål att bli Sveriges mest pålitliga projektleverantör och hjälpa sina kunder att bli HEL (Hållbar, Effektiv och Lönsam).  I ett led i vår fortsatta satsning tar nu Johan Teodorsson över som vår nye CEO.

Mattias Liss som lett företaget fram tills idag har förberett organisationen noggrant inför detta CEO-byte. Mattias kommer fortsätta i Processus som senior advisor och styrelseordförande.

Mattias är stolt över Processus och hur bolaget utvecklats till en stark kandidat som projektleverantör åt Processindustrin. Han säger vidare att Processus har arbetat upp ett bra rykte och är en eftertraktad arbetsgivare där lagarbete och ett strukturerat arbetssätt medfört att bolaget innehar en mycket stark position på marknaden.

Nu är det dags att nya krafter tar vid och vår nye CEO, Johan Teodorsson, som arbetat i bolaget senaste 1,5 år, är helt rätt person att ta oss till nya nivåer. Han har lång erfarenhet av branschen både i Sverige och internationellt samt visat ett starkt ledarskap med mycket energi vilket vi värdesätter högt. Johan är en omtyckt person med rätt värderingar och ett utvecklat affärssinne som vi kommer ha stor nytta av i framtiden.

Till Johan som träder in i sin nya roll som CEO 2021-10-11 önskar vi stort lycka till!


Ny valideringsingenjör!

Publicerad 7 oktober 2021

Anna Christensen är ny valideringsingenjör hos Processus och tillhör tills vidare kvalitets- & valideringssektionen i region Öst men är lokaliserad i Malmö.

De senaste åren har Anna främst arbetat med kvalitetssäkring i projekt och uppdrag inom läkemedelsbranschen. Hon har erfarenhet av att utarbeta design review, design qualification report samt protokoll/rapport och testplaner inom FAT/SAT/IQ/OQ/PQ och processvalidering.

Anna har också erfarenhet av att driva ett medicintekniskt projekt inom utveckling-, design- och produktionsprocess. Valideringsaktiviterna var steriliseringsvalidering av slutprodukt, processvalidering, biologiska kompabilitetsstudier, stabiltetstester, mikrobiologi (bioburden, endotoxin och renrumsmätningar). Hon har också erfarenheter inom molekylärbiologi, protein uttryck, biokemi och cellulär biologi.


I&C Göteborg växer

Publicerad 6 oktober 2021

Mikael började sin anställning hos oss på Processus i september.

Mikael har lång erfarenhet av ABBs DCS-system, speciellt 800xA, men har även kunskaper inom Siemens PSC7 och Emerson Delta V.

Med de erfarenheter som Mikael tar med sig från både små och stora automationsprojekt inom kärn- och processindustri ser vi fram emot ett spännande samarbete framöver.


Processus levererar igen!

Publicerad 21 september 2021

Vad händer när man tidigt i bolagets utveckling har ledningens och medarbetarnas engagemang

vid implementering och utveckling av ett ledningssystem?

Jo man får ett verksamhetssystem utan brister.

För 3:e året i rad genomför vi ISO-revision mot standarderna Kvalitet 9001, Miljö 14001 och Arbetsmiljö 45001 utan några uppkomna avvikelser.

Det tycker vi är världsklass!


Processus i Göteborg växer

Publicerad 20 september 2021


Vi välkomnar Martin Petersson Sundstedt till processgruppen i Göteborg. Med sin breda erfarenhet inom rörkonstruktion och delprojektledning kommer Martin kunna göra ett gott arbete med Processus fortsatta utveckling av projektaffären.


Processus expansion fortsätter!

Publicerad 15 september 2021

Tom Krantz kommer leda Processus fortsatta expansion i södra Sverige med nyöppnat kontor i Malmö. Nu kommer vi förstärka relationerna ytterligare med de lokala kunderna i södra Sverige och Danmark.

Tom har över 20 års erfarenhet av arbete som beställare och konsult där större delen varit som huvudprojektledare inom många olika branscher mestadels livsmedels- och läkemedelsindustrin.

De senaste åren har Tom arbetat internationellt i både Europa och Danmark. Rollerna har främst bestått av att projektleda större investeringar i processanläggningar, både i Greenfield och Brownfield.

Tom är en väldigt omtyckt och gedigen ledare som alltid sätter människan i fokus.

Uppskattade styrkor hos Tom är målmedvetenhet, bygga team och förstå helheten i projekt. Hans målmedvetenhet avspeglar sig i hans framgångsrika idrottskarriär där han bland annat representerade Sverige i Olympiska spelen i kanot.


Processgruppen växer i Stockholm

Publicerad 15 september 2021

Vi välkomnar Seán McGee som Processingenjör till Stockholm-/ Uppsalakontoret!

Med sin erfarenhet inom energiteknik och kemiindustri kommer Seán att bli ett viktigt bidrag till Processus fortsatta utveckling av projektaffären.


Vi välkomnar Oscar de Vahl tillbaka till oss på I&C i Stockholm

Publicerad 15 september 2021

Oscar genomförde under våren båda sina praktikperioder på Processus samt sitt examensarbete vilket handlade om att skapa standardfunktioner i simuleringsmjukvaran Simit.

Han blev sommaren 2021 klar med sin automationsingenjörsutbildning på Stockholms Tekniska Institut.

Oscar har tidigare arbetat som drift- och säkerhetstekniker på Stockholm Waterfront Congress Centre innan han utbildade sig till automationsingenjör


I&C Stockholm växer på DCS-sidan

Publicerad 6 september 2021

I&C Stockholm växer på DCS-sidan

Lars började sin anställning hos oss på Processus i somras.

Lars har en gedigen erfarenhet av olika DCS-system och kommer komplettera vårt erbjudande ytterligare. Han har stor kunskap om DCS från Hartmann & Braun samt Siemens DCS PCS7. Han har även arbetat med elkonstruktionsprogrammet Elprocad.

Med det kunnande som Lars tar med sig från större automationsprojekt inom processindustri samt infrastrukturprojekt för tunnlar och broar ser vi verkligen fram emot att få möjligheten att arbeta tillsammans framöver.


HEL på djupet

Publicerad 12 augusti 2021

HEL på djupet

Processus syfte är att vi vill bidra till att göra våra kunder HELa, Hållbara, Effektiva och Lönsamma!


L som i lönsamt

Publicerad 29 juni 2021

L som i lönsamt

Vi menar att helhetslösningar och fokus på miljö innebär lönsamhet.


Processus får order på leverans av nyckelfärdig anläggning till PolyPeptide Labratories.

Publicerad 15 juni 2021

Processus får order på leverans av nyckelfärdig anläggning till PolyPeptide Labratories.

PolyPeptide Laboratories investerar i utökad produktionskapacitet i Malmö. Man fortsätter samarbetet med Processus, som fått en beställning att leverera en nyckelfärdig anläggning.

PolyPeptide har tillsammans med projektleverantören Processus designat en ny produktionsanläggning som ska stå färdig under våren 2022. Syftet med projektet är att utöka kapaciteten samt att skapa ett effektivare och flexiblare produktionsflöde.

Under det kommande genomförandet ansvarar Processus för en komplett installation av utrustning och styrsystem med efterföljande funktions- och kvalitetskontroller.


Det har gått ett år….

Publicerad 8 juni 2021

Det har gått ett år....

I mars 2020 satt vi i ledningsgruppen på Processus och tog fram en strategi för att hantera Coronaviruset.
Då var allting nytt och ovisst. Ingen visste riktigt vad det var och hur vi som företag skulle agera.
I början visste nog ingen riktigt hur saker skulle hanteras – inte regeringen, inte FHM och inte vi heller. Allt var nytt, och självklart var medarbetarna oroliga. Vi förberedde oss på det värsta och tog fram planer för hur vi skulle permittera medarbetare och för vad som skulle hända om vi fick ett storskaligt utbrott på något av kontoren.
Vi lutade oss mot vår arbetsgivarorganisation Almega och följde deras riktlinjer. Vi gick tidigt ut med information till medarbetarna om vad som gällde och var man kunde hitta ytterligare information om hur man skulle agera i olika situationer.Vi förde en tät dialog med våra kunder för att se hur vi fortsatt skulle kunna hjälpa dem på bästa sätt.

Vi såg hur andra branscher kämpade och hade det tufft. Restauranger runt våra kontor började gå på knäna på grund av minskade besök. Själva upplevde vi det motsatta. Vi fick information från flera av våra kunder att de gick för högtryck och till och med utökade sin verksamhet.
Så det var bara för oss på Processus att hänga på.
Under sommaren och hösten rullade vi på. Vi har sedan dess fortsatt att följa rekommendationerna från FHM och Almega. Men istället för att permittera anställer vi. Vi lägger i en högre växel, och trots dystra omvärldsresultat hittar vi vägarna framåt tillsammans med våra kunder.

Jag är otroligt stolt att få vara en del av en verksamhet som stöttar så mycket av våra inhemska insatser, både för vaccintillverkningen och för läkemedelsbranschen i allmänhet. Att vi tillsammans har kunnat göra det absolut mesta för att våra kunder ska få så bra förutsättningar som möjligt för sin verksamhet. Så här ett år efter den inledande oron ser jag tillbaka på året och tycker att vi hanterat hela situationen riktigt bra.
Jag är stolt över våra medarbetare som kämpar på, håller avstånd och följer rekommendationerna – både de allmänna och våra kunders.

Jag hoppas att vi nu kan se lite ljus i tunneln, och att det till hösten 2021 ska börja lätta och kunna gå tillbaka till någon form av mer normalt tillstånd. Fram till dess håller vi på Processus ut och kämpar på som vanligt.

Oskar Kinding

Section Manager, Quality/Validation


Orkla Care i Falun investerar i nytt alkoblanderi – väljer Processus som partner

Publicerad 1 juni 2021

För att möta marknadens behov väljer Orkla Care att investera i nytt Alkoblanderi för tillverkning av alkoholbaserade produkter där efterfrågan ökat kraftigt under pandemin.

Processus har hjälpt till i designfasen och nu även fått fortsatt förtroende att leverera en komplett processanläggning. Processus har en dokumenterad projektmetodik som sätter kvalité i fokus vilket var en avgörande faktor vid val av leverantör.

Anläggning ska driftsättas under första delen av år 2022.


Vi välkomnar Daniel Braxenholm!

Publicerad 25 maj 2021

Vi välkomnar Daniel Braxenholm som processingenjör till Uppsalakontoret!

Daniel har de senaste fyra åren jobbat som processingenjör på leverantörsidan inom pappersmassaindustrin, men väljer nu att byta inriktning.

Daniel har en högskoleingenjörsexamen inom kemiteknik från Chalmers tekniska högskola. Han har bott i Timrå/Sundsvall större delen av sitt liv, men har nu flyttat till Uppsala.


E som i Effektivt

Publicerad 3 maj 2021

E som i Effektivt

För oss handlar det om att leverera helhetslösningar, både i leverans genom projekt och teamarbete men också genom tekniska lösningar och samarbeten med kundorganisation och leverantörer.


H som i Hållbart – vi vill vara hållbara och bidra till hållbara leveranser.

Publicerad 26 april 2021

Kan vara en bild av text


I&C Stockholm växer

Publicerad 22 april 2021

Vi välkomnar erfarne Peter Nordberg som Senior el- & instrumentingenjörer till Stockholmskontoret!

Peter har 32års erfarenhet inom läkemedelsindustrin och då främst inom el och automation.

d


Processus – VD summerar 2020

Publicerad 2 februari 2021

Vi visar styrka under 2020 och jag är oerhört stolt att vara VD för ett så fint bolag som  Processus. Extra stolt är jag när vi får hjälpa våra kunder att ta fram vaccinet som ska ta oss ur pandemin.

Ska inte förminska den oro jag hade under våren när pandemin slog till och hela världen hamnade i någon form av ovisshet och oförmåga att se klart. Hur skulle det påverka Processus? Jag förberedde mig och ledningen på att permittera och även såg över hur vi skulle gå tillväga om vi behövde dra ned på personalstyrkan, det var jobbigt och mentalt påfrestande.

Nu när vi håller på att stänga året och blickar tillbaka på hur vi lyckats känns det betydligt mer inspirerande. Istället för permitteringar har vi lyckats få med oss en kraft i företaget som bevisar att vi är starka även när vi lever i en märklig tillvaro.

Vill tacka våra medarbetare och starka ledare som visar både stolthet och en vilja att utföra ett fantastiskt arbete oavsett… Läs mer.


Processgruppen i Göteborg växer

Publicerad 14 januari 2021

Vi välkomnar Örjan Isberg som har över 30 års erfarenhet av rör-/anläggningskonstruktion inom processindustri.

Han har arbetat både på både beställarsidan och som konsult och har flerårig erfarenhet av arbete utomlands. Örjan blir ett välkommet tillskott med gedigen kunskap inom framförallt raffinaderi, offshore, livsmedel och läkemedelsbranschen.


Processgruppen växer ytterligare i Stockholm!

Publicerad 13 januari 2021

Vi välkomnar erfarne Markus Stockow som projektledare till Stockholmskontoret!

Med sina 20 års erfarenhet från leveranser av komplexa industriprojekt kommer Markus att bli ett viktigt bidrag till Processus fortsatta utveckling av projektaffären.


Nytt Uppsalakontor för ökad närvaro till våra kunder

Publicerad 23 december 2020

Processus har redan långt gående samarbeten med kunder i Uppsalaregionen. Under början av 2021 flyttar vi till egna lokaler och erbjuder en attraktiv arbetsplats för nya och befintliga kollegor som vill medverka till att leverera projekt med kvalité i fokus. Med ett lokalt kontor strategiskt placerat förstärker vi våra kundrelationer ytterligare.

Med vårt ledningssystem, projektmodell och vana att arbeta i projekt mellan våra kontor underlättar och effektiviserar vi leveranserna till våra kunder.

Just nu är vi i en expansiv fas och söker främst de som inspireras av att arbeta tillsammans i projektteam.

Tillsammans hjälper vi våra kunder att bli HEL (Hållbar, Effektiv och Lönsam).


Nu tar Region Väst nästa kliv!

Publicerad 21 december 2020

Robert Uddenstig är ny Section Manager för I/C hos Processus i Göteborg. Nu kan vi ytterligare förstärka relationer och leveranser inom el, instrument och automation hos våra kunder i Region Väst.

Robert har 10+ års erfarenhet av arbete som konsult och anställd där större delen varit som huvudprojektledare inom många olika branscher däribland olja & gas, luftrening och infrastruktur.

De senaste åren har Robert arbetat internationellt och stött på många olika kulturer där det både varit en utmaning och fantastisk utbildning. Arbetsuppgifterna har bestått av förstudier inom R&D, detail design och utförande av Green Field processanläggningar. Här har Robert samlat på sig bred kunskap inom många discipliner, inte minst I&C.

Uppskattade styrkor som Robert har är att bygga team och förstå helheten hos bolag och kunder. För många år sedan utbildade Robert sig vid Chalmers och intuitionen för Affärsutveckling och entreprenörskap inom bygg.


Gåva till Wateraid

Publicerad 18 december 2020

Utan vatten kan ingen överleva, men visste du att nära 800 miljoner människor i världen faktiskt inte har rent vatten? Det leder till att människor tvingas dricka smutsigt vatten, något som är förenat med livsfara då många sjukdomar sprids genom smutsigt vatten.

Det vill Processus ändra på och därför har vi valt att återigen ge en gåva till WaterAid.

Gåvan betyder att om några månader kommer någons barn, förälder eller syskon för första gången i sitt liv få smaka rent vatten. Och det kommer förändra den personens liv för alltid.

WaterAid arbetar för en värld där alla människor har tillgång till rent vatten, toaletter och hygien.


Processgruppen Stockholm växer

Publicerad 7 december 2020

Vi välkomnar Oskar Forsmo som processingenjör till Stockholm-/ Uppsalakontoret!

Med erfarenheter från processindustrin kommer Oskar att bli ett viktigt bidrag till Processus fortsatta utveckling av projektaffären.


Processgruppen Stockholm växer

Publicerad 3 december 2020

Magnus är civilingenjör i Maskinteknik med inriktningen tillämpad mekanik och har läst på Chalmers i Göteborg. Han har jobbat på Processus som underkonsult i 9 månader och är sedan November en glad Processus-anställd som rörkonstruktör.


Processus utnämnda till Di Gasell 2020!

Publicerad 1 december 2020

Vår målsättning för fem år sedan var att skapa ett företag med genuin lagkänsla och viljan att utvecklas tillsammmans. Det har vi lyckats med och ser utnämningen av DiGasell 2020 som ett kvitto på att vi tillsammans gjort rätt.

Processus grundades för fem år sedan och redan från första dagen var det viktigt att bygga ett företag där kvalitetstänk och familjekänsla var centrala grundpelare. Det tänket och den känslan genomsyrar idag hela vår kultur och är definitivt det som gjort oss så framgångsrika och som tagit oss så långt på relativt kort tid.

Vi siktade högt och stort redan från start och målsättningen var att Processus skulle bli en välkänd projektleverantör inom processindustrin. Vi skulle inte erbjuda lågpristjänster utan erbjuda tjänster och projekt av hög kvalité vilket visat sig ha uppskattats mycket av våra kunder.

Med våra fantastiska medarbetare och den struktur samt projektmodell vi byggt upp känner vi oss trygga med att våra leveranser håller högsta kvalité och effektivitet. Det driv och effektivitet vi har idag kommer att ta oss långt längre än idag. Vi är transparanta inom företaget med allt det som sker och det… Läs mer.


I&C Stockholm gör det igen!

Publicerad 26 november 2020

Team I&C i Stockholm välkomnar Nawar Abdo som Automationsingenjör efter en tid som underkonsult till oss.

Nawar har en master i maskinteknik med inriktning inom produktion från KTH. Nawar har även fördjupat sig i automation genom en intensivutbildning hos Academic Work.

Han kommer stärka upp I&C-gruppen med programmering inom framförallt DCS-system och Siemens PCS7.


Nu växer I&C Stockholm ytterligare

Publicerad 25 november 2020

Mikael har 20 års erfarenhet av processindustrin och då främst inom el- och instrumentkonstruktion. Han har arbetat ca 20 år med projekt inom processindustrin både nationellt och internationellt. Senaste 5 – 6 åren har han mestadels arbetat mot läkemedelsindustrin där hans breda kunskap uppskattas mycket. Mikael har läst elektro/dataingenjör vid Mittuniversitetet i Sundsvall.


Ett glädjande meddelande damp ner i vår inkorg!

Publicerad 11 november 2020

Processus har blivit utnämnda till Gasell 2020 av Dagens Industri.

Vi är mycket glada och hedrade för denna utmärkelse. Det är endast ett fåtal av Sveriges aktiebolag som uppfyller kriterierna:

  1. En nettoomsättning som överstiger 10 miljoner kronor, enligt den senaste årsredovisningen.
  2. Minst tio anställda, enligt den senaste årsredovisningen.
  3. Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret i den fyraåriga undersökningsperioden.
  4. Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren.
  5. Ett positivt samlat rörelseresultat för de fyra senaste räkenskapsåren.
  6. I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner.
  7. Sunda finanser.

Som sig bör så firar vi detta tillsammans med tårta på våra kontor.


Nu stärker vi återigen upp Processgruppen i Göteborg

Publicerad 4 november 2020

Martin har 13 års erfarenhet inom processindustrin och då främst inom processdesign.

Han har arbetat inom branscher såsom läkemedel och livsmedel samt även arbetat med processdesign och kemikalielösningar mot offshoreinstallationer och raffinaderier. Martin har en civilingenjörsexamen i kemiteknik från Lunds tekniska högskola.


En driftsättares dagbok del 3, Processus i Serengeti, Tanzania

Publicerad 30 oktober 2020

Vår driftsättning har pågått i ca 3 veckor nu. Det har varit intensiva dagar och när vi haft en dag ledigt har vi haft möjligheten att nyttja en av de bästa safariställen i världen. Djurlivet lever verkligen nära inpå en här och att somna till läten från gnuer, zebror och hyenor var något man fick vänja sig vid.

Safari i all ära men nu är det dags att arbeta så vi på Processus kan fortsätta hjälpa till att nå ett hållbart samhälle på jordklotet. För denna gång har vi gett möjlighet till att minska transporter, reducerat användningen av plast- och glasflaskor, kapsyler, etiketter, plastkorkar och inte minst här ute förse den underbara servicepersonalen med rent dricksvatten.

Rent dricksvatten till alla!

Hakuna Matata


Funktionstestning är en del av Processus vardag

Publicerad 29 oktober 2020

För att erbjuda en snabb och effektiv driftsättning funktionstestar vi våra leveranser innan de skickas till kund.

Vårt mål är att koppla upp systemen och köra dem så verklighetstroget som möjligt för att kunna identifiera eventuella avvikelser. Detta sker i samarbete med samtliga inblandade discipliner och innefattar oftast allt från vattenkörning, felsökning, justeringar samt godkända tester. Anläggningen CE-märks och efter godkänd funktionstest, FAT, är den redo att skickas till kund.

Processus gör processindustrin HEL (Hållbar, Effektiv och Lönsam).


En driftsättares dagbok del 2, Processus i Serengeti, Tanzania

Publicerad 28 oktober 2020

Till skillnad från en vanlig driftsättning så är åtgången på vatten och ström begränsad här.

Vatten är självklart en värdefull resurs så här långt ut på savannen och om vattenpumpen krånglar så finns det inget vatten att tillgå och man får tänka om för att komma framåt. Det har vi lärt oss så pass väl att regel nummer 1 för driftsättning i Serengeti; Ingen pump inget vatten.

Det samma gäller elektricitet då lägret primärt drivs av solceller. Parallellt med driftsättningen så pågick även utbyggnadens sista fas av solcellerna för att kunna driva både lägret och modulen på enbart sol el. Börjar dagen med hårda vindar så innebär det oftast åskstormar till lunch. Därför blir regel nummer 2 för driftsättning i Serengeti; Med vind ingen volt.


En driftsättares dagbok del 1, Processus i Serengeti, Tanzania

Publicerad 26 oktober 2020

Hittills den mest spännande driftsättningen för vår del. Vårt uppdrag att driftsätta en modul för vattenrening och mikrobryggeri åt vår kund Wayout International.

Utmaningen: Mitt ute i Serengeti

Uppdraget: Att reducera klimatpåverkan genom att lokalt producera rent vatten, läskedrycker och öl ute på en lodge i Serengeti. Med denna lösning besparar vi vår miljö mängder av glas- och plastflaskor, transporter osv. Rent vatten direkt ur modulen till gäster och servicepersonal, det är väldigt inspirerande att… Läs mer.


St1 samarbetar med Processus för projektering av ny biobränsleproduktion

Publicerad 26 oktober 2020

St1 ska uppföra en hydreringsanläggning för produktion av biobränsle, där satsningsmaterialet är 100% biobaserat.  Anläggningen kommer att ta bort föroreningar från olika biologiska restprodukter och omvandla dessa till förnybart bränsle.

Processus medverkar i detta spännande projekt och utgör en del i St1s-projektgrupp med resurser inom process, el och instrument.

Tillsammans hjälper vi till att göra processindustrin HEL (Hållbar, Effektiv och Lönsam).


Uppsalakontoret växer!

Publicerad 14 oktober 2020

Vi välkomnar Viktor Sivertsson som projektledare till vårt kontor i Uppsala. Han har en civilingenjörsexamen i energisystem och har under de senaste 10 åren jobbat som teknisk projektledare inom kärnkraft och biotech-/kemisk industri.

Vi ser fram emot att nyttja Viktors kompetens i Processus projektleveranser.