Processus AB är ett engineeringbolag som inriktar sig mot svensk processindustri. Bolaget erbjuder allt ifrån konsulttjänster till att leverera kompletta projekt till våra kunder. Vi har lång erfarenhet inom branschen; både av att leverera konsulttjänster, att driva helhetsprojekt och att företräda våra kunder i projekten. Våra kärnkompetenser är projektledning, processdesign, konstruktion, automation, industriell IT samt kvalitetssäkring. Vi tror på en långsiktig relation med kunden, där vi kan ge support i de faser av projekt eller problemlösningar som kunden önskar. Vi på Processus vill arbeta tillsammans med våra kunder och driva projekten så effektivt som möjligt, genom att lägga stor vikt vid vårt personliga engagemang och att ha kunden i fokus.

 

Processus i Göteborg expanderar och vill anställa en projektledare/processingenjör med inriktning mot processindustrin. Du kommer att arbeta tillsammans med våra nuvarande medarbetare inom industrisektorn på Göteborgs- och Stockholmskontoren och på sikt räknar vi med att anställa fler inom denna sektor. Vi vill att du tillsammans med oss ska ta plats i denna utveckling.

 

Att arbeta som projektledare innebär att vara teamledare ute hos någon av våra kunder, alternativt att vara projektledare eller delprojektledare i något av de projekt vi driver internt på kontoret. Oavsett vilket så är man en del av vår kunskapsorienterade organisation och delar våra kärnvärden.

 

Önskade färdigheter och erfarenheter

Vi söker dig som arbetat inom industrisektorn (olja, gas och kemi), har kundkontakter och minst 5 års erfarenhet som projektledare. För att lyckas i rollen har du en relevant utbildning, är förmodligen certifierad projektledare och har ett stort kontaktnät. Ett tekniskt intresse, gedigen kunskap och nyfikenhet är viktigt. Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, samt B-körkort är ett krav. Som person är du lyhörd, relationsskapande, initiativrik och tar plats på ett ödmjukt sätt både ute hos kund och internt på kontoret.

 

Vill du veta mer? Läs på vår hemsida www.processus.se och kontakta sedan vår regionchef Anders Dahlgren på telefonnummer 0768-305241 eller anders.dahlgren@processus.se om du känner att du vill vara med på vår spännande resa.

 

Välkommen med din intresseanmälan!

Skicka din ansökan till jobb@processus.se senast 31 maj 2017.