Processingenjör

Carin arbetar som processingenjör och som specialist inom produktutveckling och märkning av livsmedel. Hon har arbetet som produktutvecklare i drygt tio år med en mängd olika livsmedel och har stor förståelse för komplexiteten vid framtagandet och tillverkningen av olika livsmedel. För närvarande arbetar Carin som processingenjör med utredningar av processoptimering och även med uppdrag inom produktutveckling.

Att Carin började arbeta på Processus är enligt henne själv ett av de bästa beslut hon har tagit. Hon gillar att lära sig nya saker och träffa nya människor och här ställs hon ständigt inför nya utmaningar i och med nya spännande kunder. Hon tycker att det är lärorikt att arbeta med kompetenta kollegor och att en skön prestigelös stämning råder på hela bolaget.

Fritiden spenderar Carin mest med sin familj som består av sambo och två små barn. De gillar alla att vara ute mycket och gör utflykter till skog och hav omkring Göteborg. Carin är också engagerad i olika nätverk och välgörenhetsföreningar.