Section Manager & Projektledare

Malin läste kemiteknik på Chalmers och arbetar både som sektionschef över processgruppen i Göteborg och som projektledare. Hon började sin karriär som processingenjör under några år i England och efter en tid tillbaka i Sverige gick hon över till projektledning. Sedan 2013 är hon certifierad projektledare enligt PMI (Project Management Institute).

Malin tycker det är mycket roligt och givande att jobba på Processus då hon känner sig delaktig och kan påverka organisationen. Det är ordning och reda i ledningssystemet och det finns många trevliga, kompetenta kollegor. Som sektionsansvarig får hon möjligheten att vara bollplank åt de mer seniora och samtidigt kunna vägleda de yngre. Samtidigt är det kul och intressant att som projektledare få vara en del av projekten och vår projektmodell samt träffa kunderna.

Fritiden går mest till familjen; sambo och två barn. Malin är ledare i Friluftsfrämjandet och familjen åker även gärna skidor på vintern. Dans & musik ligger henne varmt om hjärtat som hon hoppas få mer tid till framöver.