Nytt Malmökontor för ökad närhet till våra kunder i södra Sverige och Danmark.

Processus har redan långtgående samarbeten med kunder i Malmöregionen samt kollegor i området som arbetat med oss under en längre period. Under februari 2022 öppnar vi upp vårt första kontor beläget centralt på Skeppsgatan 19 i Malmö. Vi kommer erbjuda en attraktiv arbetsplats för nya och befintliga kollegor som vill medverka till att leverera projekt med kvalitet i fokus. Med ett lokalt kontor strategiskt placerat förstärker vi våra kundrelationer ytterligare i södra Sverige och Danmark.

Vår projektmodell och vår vana att arbeta i projekt kommer tillsammans med det nya kontoret i Malmö att underlätta och effektivisera leveranser till våra kunder i närområdet. Vi lägger stor vikt vid att ha en närhet till våra kunder då relationen är av stor betydelse för ett gott samarbete och lyckade projektleveranser.

Just nu är vi i en expansiv fas och söker medarbetare som inspireras av att arbeta tillsammans i projektteam.

Processus är ett bolag som främst levererar projekt inom Läkemedels-, Livsmedels-, Industri- och Energibranschen. Vi har arbetat i dessa branscher under lång tid vilket har gett oss både bred och specifik kunskap inom områdena. Därmed kan vi erbjuda våra kunder både skräddarsydda helhetsåtaganden och specialisttjänster med stort kunnande inom projektledning, kvalitetssäkring, processdesign, automation och industriell IT.

Vårt fokus är att leverera högkvalitativa projekt och tjänster med ett engagemang som skapar mervärde hos kunden.

Vi är ett bolag där personligt engagemang får ta stor plats. Med ett brinnande intresse, brett kunnande och flexibelt sinne ser vi oss som ett självklart val för våra kunder i branschen.

Våra medarbetare på Processus ska kunna känna sig stolta och tycka att det är kul att gå till jobbet, det är då vi gör skillnad!

Tillsammans hjälper vi kunden att bli HEL – Hållbar, Effektiv och Lönsam.