Vår målsättning för fem år sedan var att skapa ett företag med genuin lagkänsla och viljan att utvecklas tillsammmans. Det har vi lyckats med och ser utnämningen av DiGasell 2020 som ett kvitto på att vi tillsammans gjort rätt.

Processus grundades för fem år sedan och redan från första dagen var det viktigt att bygga ett företag där kvalitetstänk och familjekänsla var centrala grundpelare. Det tänket och den känslan genomsyrar idag hela vår kultur och är definitivt det som gjort oss så framgångsrika och som tagit oss så långt på relativt kort tid.

Vi siktade högt och stort redan från start och målsättningen var att Processus skulle bli en välkänd projektleverantör inom processindustrin. Vi skulle inte erbjuda lågpristjänster utan erbjuda tjänster och projekt av hög kvalité vilket visat sig ha uppskattats mycket av våra kunder.

Med våra fantastiska medarbetare och den struktur samt projektmodell vi byggt upp känner vi oss trygga med att våra leveranser håller högsta kvalité och effektivitet. Det driv och effektivitet vi har idag kommer att ta oss långt längre än idag. Vi är transparanta inom företaget med allt det som sker och det tror vi också förstärker den kultur vi har på Processus.

Vi ser ljust på framtiden och vi har flertalet utmanande mål i vår affärsplan. Ser vi till omsättningsmål så ska vi omsätta 1 miljard år 2025 och då är inte antalet medarbetare nyckeln utan att vi tar oss an större projektåtaganden. Processus kommer fortsatt vara den kvalitetsleverantör som kunderna förväntar sig av oss.

Vi kommer fortsatt bygga det vinnande laget med fokus på kunden, hållbarhet, vår kultur och att ha roligt tillsammans!

”Det driv och effektivitet vi har idag kommer att ta oss långt längre än idag.”