logga-liten

Snart fyller vi 1 år!

Sent i september 2015 startade Processus AB sin affärsverksamhet. Ett av våra kortsiktiga mål var att under första månaden öppna upp kontor centralt i Stockholm och Göteborg. Kanske kunde det uppfattas som aggressivt och en smula överambitiöst, vilket vi fick höra från flera håll. Hittills har vi dock visat att det varit ett bra beslut.

Det första året har löpt på i rask takt och vi har hunnit med en hel del. Både med att driva spännande projekt samt att rekrytera riktigt vassa ingenjörer med spetskompetens.

Redan efter 12 månader vill jag sticka ut hakan och säga att vi kan erbjuda våra kunder eliten inom Processprojekt. På Processus arbetar mestadels erfarna ingenjörer där var och en besitter lång erfarenhet av processindustrin. Våra yngre förmågor har en fantastisk lärobank att suga åt sig av, vilket kommer att ge dem de bästa förutsättningarna att utvecklas och känna sig trygga i den roll som krävs för effektivt projektarbete.

Processus kommer till hösten att starta upp några större projekt till en av våra kunder i östra regionen. Projekten kommer att löpa på under ca 2 år och kommer att vara viktiga leveranser i vår fortsatta satsning mot läkemedelsindustrin. Projekten ställer höga krav på kvalité och funktion vilket är vår profession. Vi strävar efter att leverera helhetsåtaganden och detta kommer att ge oss stora möjligheter att visa vad vi kan. Tillsammans med vår kund går vi en utmanande och rolig framtid tillmötes!

I den västra regionen så signerade vi första kontraktet för ett helhetsåtagande innan jul och projektet färdigställdes till en nöjd kund under våren. Under första året har fokus mest varit på livsmedels-projekt, men under hösten så vidgar vi våra åtagande mot bioteknik, läkemedel och industri. Vi har även utökat utbudet inom HSE och utför nu en mängd aktiviteter inom arbetsmiljöfrågor.

Vi arbetar även med ett stort kontaktnät av specialister inom olika områden, vilket ger oss fördelen att kunna bibehålla den kvalité vi eftersträvar. Processus har anordnat flera tillfällen där kolleger i branschen fått möjlighet att träffas och umgås under trevliga omständigheter, vilket varit mycket uppskattat.

Under första året har Processus expanderat stort och kommer att kliva in i hösten med 17 medarbetare som tillsammans driver projekt med stor geografisk spridning runt om i Sverige.

Vår ambition är att hitta ytterligare personal med en härligt driven och positiv personlighet som kan få oss att bli ännu mera attraktiva!

För mer information se vår hemsida www.processus.se