Processus AB är ett engineeringbolag som inriktar sig mot svensk processindustri. Bolaget erbjuder allt ifrån konsulttjänster till att leverera kompletta projekt till våra kunder. Vi har lång erfarenhet inom branschen; både av att leverera konsulttjänster, att driva helhetsprojekt och att företräda våra kunder i projekten. Våra kärnkompetenser är projektledning, processdesign, konstruktion, automation, industriell IT samt kvalitetssäkring. Vi tror på en långsiktig relation med kunden, där vi kan ge support i de faser av projekt eller problemlösningar som kunden önskar. Vi på Processus vill arbeta tillsammans med våra kunder och driva projekten så effektivt som möjligt, genom att lägga stor vikt vid vårt personliga engagemang och att ha kunden i fokus.

 

Processus expanderar och vi söker en el- & instrumentingenjörer till avdelning I&C (Instrumentation & Control) vid vårt kontor i Stockholm. Vi söker dig som har erfarenhet av elkonstruktion och instrumentering inom processindustrin. Du ska vara insatt i gällande standarder, säkerhetsföreskrifter och lagar. I rollen kommer du arbeta med både projektering, kravställning och ta fram specifikationer och ritningar för processanläggningar gällande fältinstrument och el- och styrkomponenter. Du kommer även ha en ledande teknisk roll där du är en nyckelperson som tar fram struktur och arbetssätt inom elkonstruktion och instrumentering, samt vara en mentor för dina yngre kollegor inom I&C.

Din tid kommer att delas mellan arbete från vårt kontor i Stockholm och ute hos kund. Oavsett vilket så är man en del av vår kunskapsorienterade organisation och delar våra kärnvärden.

 

Önskade färdigheter och erfarenheter

För att du ska vara framgångsrik i rollen ser vi att du har:

  • Erfarenhet inom processindustrin.
  • Minst 5 års erfarenhet av projektering, kravställning samt framtagning av specifikationer och ritningar för processanläggningar gällande fältinstrument och el- och styrkomponenter.
  • Erfarenhet av olika CAD-verktyg
  • Insatt i gällande standarder, säkerhetsföreskrifter och lagar
  • Högskole- eller civilingenjör alternativt annan eftergymnasial utbildning inom lämplig inriktning.
  • Meriterande är erfarenhet från läkemedelsindustrin men inget krav.

 

Vill du veta mer? Läs på vår hemsida www.processus.se och kontakta sedan vår sektionschef för I&C Sofie Wirandi på telefonnummer 073-034 06 01 eller sofie.wirandi@processus.se om du känner att du vill vara med på vår spännande resa.

Välkommen med din intresseanmälan!

Skicka din ansökan till jobb@processus.se