Processus AB är ett engineeringbolag som inriktar sig mot svensk processindustri. Bolaget erbjuder allt ifrån konsulttjänster till att leverera kompletta projekt till våra kunder. Vi har lång erfarenhet inom branschen; både av att leverera konsulttjänster, att driva helhetsprojekt och att företräda våra kunder i projekten. Våra kärnkompetenser är projektledning, processdesign, konstruktion, automation, industriell IT samt kvalitetssäkring. Vi tror på en långsiktig relation med kunden, där vi kan ge support i de faser av projekt eller problemlösningar som kunden önskar. Vi på Processus vill arbeta tillsammans med våra kunder och driva projekten så effektivt som möjligt, genom att lägga stor vikt vid vårt personliga engagemang och att ha kunden i fokus.

 

Vi upplever en stor efterfrågan på våra tjänster och vi söker nu en rörkonstruktör till vårt Stockholmskontor.

Vi söker dig som har erfarenhet inom industrisektorn och har arbetat åtminstone 2 år inom branschen.  I rollen kommer du att arbeta med projektering, ofta i 3D.

Då vår projektportfölj är välfylld kommer huvuddelen av din tid att läggas på vårt kontor i Stockholm i något av våra projekt men tid ute hos kund förekommer också. Oavsett vilket så är du en del av vår kunskapsorienterade organisation och delar våra kärnvärden.

 

Önskade färdigheter och erfarenheter

För att lyckas i rollen har du en relevant utbildning, ett tekniskt intresse, gedigen kunskap och är nyfiken. Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, samt B-körkort är ett krav. Som person är du kommunikativ, lyhörd, relationsskapande, initiativrik och tar plats på ett ödmjukt sätt både ute hos kund och internt på kontoret.

Du bör även:

  • Ha Högskole- eller civilingenjör, annan eftergymnasial utbildning inom lämplig inriktning alternativt ha förvärvarat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet
  • Kunna ta fram konstruktionsunderlag för tillverkning och installation
  • Ha grundläggande kunskap om PED
  • Kunna navigera och tolka olika rörstandarder och andra relevanta standarder
  • Ha grundläggande kunskap om hållfasthetsberäkningar
  • Ha kunskap om lämplig placering av instrument och utrustning i olika rörsystem
  • Kunna tolka verkligheten mot ritningar och vice versa, vara ”hands on”
  • Ha erfarenhet av grundläggande 3D-modellering
  • Erfarenhet av AutoCad Plant 3D är meriterande
  • Ha erfarenhet från petrokemi-, läkemedels- eller livsmedelsindustrin

Vill du veta mer? Läs på vår hemsida www.processus.se och kontakta sedan vår sektionschef för Process i Stockholm, Mattias Ekeroth, på telefonnummer 072 208 06 10 eller mattias.ekeroth@processus.se om du känner att du vill vara med på vår spännande resa.


Välkommen med din intresseanmälan!

Skicka din ansökan till jobb@processus.se