Processus AB är ett engineeringbolag som inriktar sig mot svensk processindustri. Bolaget erbjuder allt ifrån konsulttjänster till att leverera kompletta projekt till våra kunder. Vi har lång erfarenhet inom branschen; både av att leverera konsulttjänster, att driva helhetsprojekt och att företräda våra kunder i projekten. Våra kärnkompetenser är projektledning, processdesign, konstruktion, automation, industriell IT samt kvalitetssäkring. Vi tror på en långsiktig relation med kunden, där vi kan ge support i de faser av projekt eller problemlösningar som kunden önskar. Vi på Processus vill arbeta tillsammans med våra kunder och driva projekten så effektivt som möjligt, genom att lägga stor vikt vid vårt personliga engagemang och att ha kunden i fokus.

 

Processus expanderar och vi söker en senior automationsingenjör till vårt kontor i Göteborg. Vi söker dig som har programmeringserfarenhet av PLC, HMI och DCS-system, helst ABB 800xA, men även erfarenhet av Rockwell och Siemens är meriterande. I rollen kommer du att arbeta med kravställning, projektledning, projektering, systemering, programmering, driftsättning och testning. Du kommer att ha en ledande teknisk roll där du tillsammans med vår senior automationsingenjör, med inriktning mot Siemens PCS7, tar fram struktur och arbetssätt inom automation, är mentor för yngre kollegor inom I&C (Instrumentation & Control) samt planerar och genomför kundbesök.

Din tid kommer du att dela mellan att arbeta från vårt kontor i Göteborg och att vara ute hos kund. Oavsett var du befinner dig så är du en del av vår kunskapsorienterade organisation och delar våra kärnvärden.

 

Önskade färdigheter och erfarenheter

För att du ska vara framgångsrik i rollen ser vi att du har:

  • Erfarenhet inom processindustrin.
  • Minst 5 års erfarenhet av programmering av både PLC, HMI och DCS-system.
  • Högskole- eller civilingenjörsutbildning, alternativt annan eftergymnasial utbildning inom lämplig inriktning.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • B-körkort.

Meriterande är även erfarenhet från regulatorisk industri (livsmedel, läkemedel). Som person är du lyhörd, relationsskapande, initiativrik och tar plats på ett ödmjukt sätt både ute hos kund och internt på kontoret.

Vill du veta mer? Läs på vår hemsida www.processus.se och kontakta sedan vår regionchef Anders Dahlgren på telefonnummer 0768-305241 eller anders.dahlgren@processus.se om du känner att du vill vara med på vår spännande resa.

Välkommen med din intresseanmälan!

Skicka din ansökan till jobb@processus.se