Processus AB är ett engineeringbolag som inriktar sig mot svensk processindustri. Bolaget erbjuder allt ifrån konsulttjänster till att leverera kompletta projekt till våra kunder. Vi har lång erfarenhet inom branschen; både av att leverera konsulttjänster, att driva helhetsprojekt och att företräda våra kunder i projekten. Våra kärnkompetenser är projektledning, processdesign, konstruktion, automation, industriell IT samt kvalitetssäkring. Vi tror på en långsiktig relation med kunden, där vi kan ge support i de faser av projekt eller problemlösningar som kunden önskar. Vi på Processus vill arbeta tillsammans med våra kunder och driva projekten så effektivt som möjligt, genom att lägga stor vikt vid vårt personliga engagemang och att ha kunden i fokus.

 

Processus expanderar och vi söker en senior processingenjör till vårt kontor i Uppsala.

Vi söker dig som har erfarenhet inom industrisektorn och har arbetat minst 10 år inom branschen.  I rollen kommer du att arbeta med både kravställning, projektering och driftsättning. Du kommer även ha en ledande roll där du är en nyckelperson och en mentor för dina yngre kollegor.

Din tid kommer att delas mellan arbete från vårt kontor i Uppsala och ute hos kund. Oavsett vilket så är man en del av vår kunskapsorienterade organisation och delar våra kärnvärden.

 

Önskade färdigheter och erfarenheter

För att lyckas i rollen har du en relevant utbildning, ett tekniskt intresse, gedigen kunskap och är nyfiken. Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, samt B-körkort är ett krav. Som person är du kommunikativ, lyhörd, relationsskapande, initiativrik och tar plats på ett ödmjukt sätt både ute hos kund och internt på kontoret.

Du bör även:

  • Ha högskole- eller civilingenjörsexamen alternativt annan eftergymnasial utbildning inom lämplig inriktning
  • Ha erfarenhet från petrokemi-, läkemedels- eller livsmedelsindustrin
  • Kunna utveckla och designa PID, ta fram processbeskrivningar
  • Kunna skriva olika typer av kravspecifikationer och vara teknisk kontaktperson mot underleverantörer
  • Kunna tolka verkligheten mot ritningar och vice versa, vara ”hands on”
  • Ha grundläggande kunskap om instrument- och automationsinterfacen mot processer
  • Ha förmågan att kunna vägleda yngre ingenjörer
  • Ha B-körkort
  • Social kompetens då rollen innebär mycket kundkontakter

 

Vill du veta mer? Läs på vår hemsida www.processus.se och kontakta sedan vår sektionschef i Uppsala, Johan Teodorsson på telefonnummer 0768-305 229 eller johan.teodorsson@processus.se om du känner att du vill vara med på vår spännande resa.

 

Välkommen med din intresseanmälan!

Skicka din ansökan till jobb@processus.se.