Processus AB är ett engineeringbolag som inriktar sig mot svensk processindustri. Bolaget erbjuder allt ifrån konsulttjänster till att leverera kompletta projekt till våra kunder. Vi har lång erfarenhet inom branschen; både av att leverera konsulttjänster, att driva helhetsprojekt och att företräda våra kunder i projekten. Våra kärnkompetenser är projektledning, processdesign, konstruktion, automation, industriell IT samt kvalitetssäkring. Vi tror på en långsiktig relation med kunden, där vi kan ge support i de faser av projekt eller problemlösningar som kunden önskar. Vi på Processus vill arbeta tillsammans med våra kunder och driva projekten så effektivt som möjligt, genom att lägga stor vikt vid vårt personliga engagemang och att ha kunden i fokus.

Processus expanderar och vi söker nu en senior valideringsingenjör med minst ett par års erfarenhet till avdelning Q&V (Quality & Validation) vid vårt kontor i Stockholm. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med kravidentifiering, planering och genomförande av kvalificeringar/valideringar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som valideringsingenjör blir att planera, utforma och genomföra kvalificeringar/valideringar såväl hos kund som i internprojekt. Du kommer även att agera mentor för dina yngre kollegor inom Q&V.

Din tid kommer att delas mellan arbete från vårt kontor i Stockholm och ute hos kund. Oavsett vilket så är man en del av vår kunskapsorienterade organisation och delar våra kärnvärden.

 

Önskade färdigheter och erfarenheter

För att du ska vara framgångsrik i rollen ser vi att du har följande kunskaper:

  • Ett par års erfarenhet som validering- eller utvecklingsingenjör gärna inom life science, livsmedel eller processindustri.
  • Van vid att planera, utforma, genomföra, dokumentera och avrapportera testaktiviteter
  • Goda kunskaper i tal och skrift både på svenska och engelska
  • Högt fokus på noggrannhet och kvalitet
  • Högskole- eller civilingenjör alternativt annan eftergymnasial utbildning inom lämplig inriktning.
  • Erfarenhet av kvalitetsutveckling är meriterande.

Andra viktiga egenskaper är att du är van vid att arbeta självständigt så väl som i grupp, flexibel, lösningsinriktad samt kundorienterad.

Vill du veta mer? Läs på vår hemsida www.processus.se och kontakta sedan vår sektionschef för Q&V Susanne Levin på telefonnummer 076-830 52 69 eller susanne.levin@processus.se  om du känner att du vill vara med på vår spännande resa.

 

Välkommen med din intresseanmälan!

Skicka din ansökan till jobb@processus.se