Som ett naturligt led i Processus fortsatta tillväxtresa med fokus på projektleveranser anställs Lennart Sundell som ny Regional Business Manager.

Lennart har en gedigen erfarenhet från ett flertal branscher, med projektfokus, försäljning och försäljningsledning. Närmast kommer han från AFRY där han arbetat som sektionschef inom Pharma de senaste åren och innan dess som försäljningschef. Tidigare har han arbetat med ledning och försäljning för Siemens, ABB och Capgemini.

– Det känns jättekul och spännande att bli en del av ett framgångsrikt företag som fokuserar på helhetsleveranser till processindustrin. Jag ser fram emot att vara med och utveckla Processus erbjudande med fokus på kundens behov, säger han.

Processus CEO, Johan Teodorsson, är nöjd med rekryteringen och lyfter framför allt fram Lennarts bakgrund inom projektförsäljning och försäljningsledning som en viktig framgångsfaktor.

– Vi är glada att kunna anställa Lennart som kommer att tillföra viktig kompetens och förstärka våra kundkontakter och samarbeten. Lennart, som har en spännande bakgrund, kommer med sitt sinne för affärer att bidra till Processus fortsatta utveckling, säger Johan.