Processus tilldelas sin andra EcoVadis silvermedalj

Pressmeddelande


Processus rankas till toppskiktet bland företag i 110 länder och tilldelas en andra EcoVadis silvermedalj för sina starka hållbarhetsprestationer.

 EcoVadis bedömning baseras på 21 kriterier inom områden såsom miljö, arbetsförhållanden, mänskliga rättigheter och hållbara inköpsprocesser. Efter en omfattande genomgång av samtliga 21 kriterier har Processus rankats som en del av toppskiktet – de bästa 25 procenten av runt 85 000 företag från 110 länder som utvärderats av EcoVadis.

 –Vi är mycket stolta över denna placering. Det är ett kvitto på att vi trots en tyngre lagstiftning och de senaste årens ökade krav från våra kunder kunnat hålla en mycket hög nivå i vårt arbete. Att vi fortfarande räknas till toppskikten visar på vår förmåga. Vi kommer att hålla fast vid våra lyckade metoder och finslipa allt som kan förbättras. Silvermedaljen sporrar oss till att ta ytterligare kliv inom hållbarhetsområdet”, säger Susanne Levin, kvalitets- och hållbarhetsansvarig på Processus AB.

EcoVadis bedömning baseras på internationella standarder för hållbarhet såsom De Tio Principerna från UN Global Compact, Internationella arbetsorganisationens (ILO) konventioner, Global Reporting Initiatives (GRI) standard och ISO 26000.

Läs mer på https://ecovadis.com/suppliers

Previous
Previous

Process Göteborg växer

Next
Next

Uppsala växer