Processus AB är ett engineeringbolag som inriktar sig mot svensk processindustri. Bolaget erbjuder allt ifrån konsulttjänster till att leverera kompletta projekt till våra kunder. Vi har lång erfarenhet inom branschen; både av att leverera konsulttjänster, att driva helhetsprojekt och att företräda våra kunder i projekten. Våra kärnkompetenser är projektledning, processdesign, konstruktion, automation, industriell IT samt kvalitetssäkring. Vi tror på en långsiktig relation med kunden, där vi kan ge support i de faser av projekt eller problemlösningar som kunden önskar. Vi på Processus vill arbeta tillsammans med våra kunder och driva projekten så effektivt som möjligt, genom att lägga stor vikt vid vårt personliga engagemang och att ha kunden i fokus.

 

Processus expanderar och vi söker en senior automationsingenjör till avdelning I&C (Instrumentation & Control) vid vårt kontor i Göteborg. Vi söker dig som har erfarenhet av programmering av både PLC, HMI och DCS-system, gärna av Siemens PCS7 eller ABB 800xA. I rollen kommer du att arbeta med både kravställning, projektering, systemering, programmering, driftsättning och testning. Du kommer även ha en ledande roll där du är en nyckelperson som tar fram struktur och arbetssätt inom automation, samt vara en mentor för dina yngre kollegor inom I&C.

Din tid kommer att delas mellan arbete från vårt kontor i Göteborg och ute hos kund. Oavsett vilket så är man en del av vår kunskapsorienterade organisation och delar våra kärnvärden.

 

Önskade färdigheter och erfarenheter

För att du ska vara framgångsrik i rollen ser vi att du har:

  • Minst 5 års erfarenhet av programmering av både PLC, HMI och DCS-system.
  • Erfarenhet av konfigurering och uppbyggnad av (ingående) styrtekniska komponenter (för automations- och processanläggningar).
  • Högskole- eller civilingenjör alternativt annan eftergymnasial utbildning inom lämplig inriktning.
  • Meriterande är erfarenhet från raffinaderi-, petro- eller livsmedelsindustrin men inget krav.
  • Intresse eller erfarenhet av chefskap är meriterande men inget krav.

 

Vill du veta mer? Läs på vår hemsida www.processus.se och kontakta sedan vår sektionschef för I&C i Göteborg, Robert Uddenstig på telefonnummer 0736 – 62 10 44 eller robert.uddenstig@processus.se om du känner att du vill vara med på vår spännande resa.

 

Välkommen med din intresseanmälan!

Skicka din ansökan till jobb@processus.se.