Processus blir del av Instalco

Processus skapar nya möjligheter till en fortsatt tillväxtresa och utveckling genom att bli del av Instalco.

Processus grundades 2015 av en grupp erfarna ingenjörer med stort kontaktnät. Tillväxtresan har varit fantastisk, redan från start har vi kontinuerligt expanderat. Processus har utvecklats till ett ledande bolag inom läkemedelsindustrin där vi levererar allt från förstudier och projektering, till färdig installation och driftsättning av anläggningar.

- Vi är mycket inspirerade att fortsätta vår resa och utveckling inom Instalco. Här har vi möjlighet att ta nästa steg i vår utveckling och vi ser goda möjligheter till synergier med övriga bolag i Instalco. Det känns spännande att inleda en utveckling för Instalco inom framför allt läkemedelsindustrin, säger Johan Teodorsson, vd i Processus.

För Instalco innebär förvärvet av Processus en tydlig projektleverantör inom processindustrin, samt de specialisttjänster som Processus levererar inom projektledning, processdesign, automation, validering och kvalitetssäkring, samt industriell IT. Redan idag finns det ett samarbete mellan Processus och flera av bolagen inom Instalco, bland andra Teampipe och Liab.

- Vi är mycket glada att ha Processus ombord. Det är ett välorganiserat och expansivt bolag med en driven ledning som har den rätta Instalcoandan. De är starka inom läkemedelsindustrin vilket öppnar upp möjligheterna för expandering inom ett nytt område för oss, säger Johan Larsson, divisionschef Instalco Norr.

Instalco förvärvar 100 procent av aktierna i Processus AB med tillträde 23 mars.

Previous
Previous

Process i Göteborg växer

Next
Next

Malmö stärker upp