Processus får ny Regionchef Väst

Processus fortsätter att växa och som ett led i vår utveckling välkomnar vi Anders Holmgren som ny Regionchef Väst. Anders kommer att stötta vår fortsatta tillväxt i framförallt Göteborg och Malmö.

Anders har sedan 90-talet arbetat inom konsultverksamhet med projektfokus. Till en början själv som konsult inom projektledning och sedan 2004 som konsultchef, framförallt inom området energi och forskning men även inom livsmedels-, läkemedels- och processindustri. Närmast kommer Anders från AFRY där han arbetat som sektionschef.

-Det kommer att bli jättekul och spännande att få bli en del av ett så framgångsrikt företag med inriktning på helhetsleveranser mot processindustrin. Jag ser fram emot att få vara med i Processus fortsatta expansion och framgångar, säger han.

Processus CEO, Johan Teodorsson, är mycket nöjd med rekryteringen och lyfter framförallt fram Anders förmåga att engagera och utveckla medarbetare samt bygga och driva utveckling av verksamheter.

-Jag ser Anders som ett viktigt tillskott till Processus och han kommer att ha en betydande roll i vår fortsatta tillväxtresa. Inte bara i Malmö och region väst utan inom hela landet och även utanför Sveriges gränser. Anders har en spännande bakgrund och kommer att kunna tillföra mycket med tanke på sin tidigare historia, sitt nätverk och sin förmåga att få organisationer att växa, säger Johan.

Anders blir även del av Processus strategiska ledningsgrupp och tar över rollen som regionchef efter Andreas Erensjö som övergår till att arbeta med projektförsäljning och affärsutveckling på heltid.

Previous
Previous

Ny sektionschef för Process Göteborg

Next
Next

I&C Stockholm välkomnar erfaren programmerare