Ny sectionschef Process Stockholm

Vi välkomnar Jenny McWhinney som ny sektionschef hos Processus i Stockholm. Jenny har en gedigen bakgrund med kandidatexamen inom innovationsteknik och organisationspsykologi.

Jenny började sin karriär med att flytta till Australien, där hon först arbetade som inköpare för Cellar Plus Group och sedan inom den offentliga sektorn, där hon spelade en viktig roll i genomdrivandet av framgångsrika projekt och initiativ.

När hon återvände till Sverige anlitades hon som kvalitetsspecialist och projektledare för QIAGEN.

De senaste två åren har Jenny haft en viktig roll som konsultchef för Randstad Engineering Mälardalen. I uppdraget ingick hantering av ingenjörsprofiler och kundförfrågningar, samt arbete med ledarskapsfrågor och coachning av konsultteam.

Jenny är mycket uppskattad för sin expertis inom projektledning, kvalitetssäkring och kontinuerligt förbättringsarbete. I sin nuvarande befattning som sektionschef på Processus ser hon fram emot att använda sin breda erfarenhet för att bidra till företagets tillväxt. Hon värdesätter speciellt konceptet med aktivt kunskapsutbyte och delar gärna med sig av sina tidigare erfarenheter med sina kollegor.

Vi önskar Jenny välkommen till Processus!

Previous
Previous

Uppsala växer

Next
Next

Processus utser COO