Processus utser COO

Mattias Ekeroth

Pressmeddelande

Processus utser COO

Processus kronar sin tillväxtresa genom att utse Mattias Ekeroth till Chief Operating Officer (COO). Han blir en del av den strategiska ledningsgruppen, där han kommer att bidra till att ytterligare vidareutveckla Processus redan väl fungerande projektverksamhet.

–Efter ett par år med snabb tillväxt har vi nu mognat till att bli ett bolag att räkna med när det gäller projektleveranser till processindustrin. Mattias har, med sin breda och djupa operativa erfarenhet, just den kompetens, vision och ihärdighet som behövs. Vi har en ambitiös tillväxtagenda som inkluderar flera spännande projekt framöver, berättar Johan Teodorsson, CEO på Processus.

Sammanlagt har Mattias Ekeroth över 20 års erfarenhet av projekt inom läkemedel, livsmedel och övrig processindustri. De senaste fyra åren har han varit sektionschef för företagets processgrupp i Stockholm.

–Jag brinner verkligen för Processus framgångsresa. Jag är stolt över hur vi utvecklats och ser fram emot att bidra till att ytterligare förbättra och utveckla vår projektverksamhet. Vi är ett fantastiskt gäng med ett stort engagemang och en härlig teamkänsla, säger Mattias.

Previous
Previous

Ny sectionschef Process Stockholm

Next
Next

Ny sektionschef för Uppsala